Nyhedsbrev

Januar 2024

Nytårsbrev fra Holme-Olstrup Kultur-og Forsamlingshus

Det har været et godt år for byens HUS, som kunne fejre sin 130 års fødselsdag d 3. september 2023. Det var en stolt bestyrelse som på dagen kunne fremvise nyistandsatte lokaler samt et energioptimeret hus. Vi kan nu sætte flueben ved mange af vores planlagte forbedringer. Meget af dette kan vi takke HOKS for samt de mange frivillige, der lægger mange timer i huset. Vi takker ligeledes de mange sponsorer , som på hver deres måde har givet deres støtte.

Der er dog stadig nok at tage fat på. Bestyrelsen vil i det nye år opdatere vores handlingsplan. Er du interesseret i at følge husets forbedringer med mere, så kig på på Facebook ( Holme -Olstrup Kultur – og Forsamlingshus)  eller i byens infoskabe.

Det går godt med udlejningerne. Der holdes familiefester, kurser, fællesspisninger og meget mere. Derudover afholder HOKS mange arrangementer af forskellige karakterer som bankospil og andet, der både favner børn og barnlige sjæle.

Hvis du ønsker en plads på vores sponsorvæg, hører vi meget gerne fra dig. Der er mulighed for både private og erhvervsmæssige sponsoraftaler. Ønsker du at støtte huset med et medlemskab, så finder du oplysninger på vores hjemmeside www.hohuset.dk eller  info nedenfor. Eller send mail til vores kasserer: kasserer@hohuset.dk.

Generalforsamlingen bliver torsdag den 21. marts 2024 kl. 19.30. For at få stemmeret skal kontingent være betalt senest 15 februar 2024. Hvert medlem, som har betalt kontingent, har én stemme. Beløbet udgør 50 kr. pr person.

Indbetaling kan ske på MobilePay 938106 eller bankoverførsel til reg.nr. 6140 kontonr. 4399505.

Bestyrelsen ønsker alle et godt nytår. Vi glæder os til at jer i huset.